A JÁTÉKRÓL

Az otthoni étkezések örömét és az együtt töltött idő minőségét erősíti. Segít, hogy többet beszélgessetek egymással❤️

Amikre a mindennapokban nem mindig jut idő. Mindezt humorral és játékossággal fűszerezve.

A JÁTÉK LÉNYEGE:

Az étkezés alkalmával minden játékos kap egy partedlit. Az ezen elhelyezett számozott karikákon belül, amelyik számú karikára az étel lecsöppen, arra a kérdésre válaszol az érintett játékos. A kérdéssort a játék leírásában fogjátok megtalálni.

A kérdések támogatják, hogy olyan témák is előjöjjenek, amikre a mindennapokban nem mindig jut idő vagy megfelelő alkalom.

Fogadjátok olyan szeretettel, ahogy Nektek készült :)

Andi

 

Isten Hozott a LovEat Társalkodójátékok áruházában!

Ingyenes a szállítás 22.000 HUF-tól!

 

BLOGBEJEGYZÉSEK

2024. februári Forbes Magazinban a LovEat Társalkodójátákról

Szakály Andrea
Szakály Andrea
2024. februári Forbes Magazinban a LovEat Társalkodójátákról

A Forbes-ban megjelent cikk is arra világít rá, hogy  a LovEat Társalkodójáték nem csupán egy játék, hanem egy mélyebb üzenet hordozója. 

 

Sárospataki Albert így szólt a játékról: 

"…Igenis fontos üzenetet hozott ide, és hálás vagyok érte. Érdemes minél több oldalról megvizsgálni az ötletet, nemcsak a megtérülés szempontjából, de a motivációt, a képviselt értéket is…"

 

Ez a gondolat kiválóan összefoglalja a játék értékeit és fontosságát. A saját motivációm is ez volt, hogy egy értékteremtő, kapcsolatokat segítő eszközt hozzak létre.

 

Ez nem csupán egy újabb szórakozási forma, ez egy eszköz, amely elősegíti az igazi kapcsolatok kialakítását. Az 55 kérdés segítségével olyan teret teremthettek, ahol megoszthatjátok gondolataitokat, érzéseiteket és élményeiteket.

 

A játék minden kapcsolat minőségéhez hozzá tud járulni: a családi étkezésektől egészen a vállalati rendezvényekig. 

 

A LovEat Társalkodójáték nem csupán még egy újabb játék a beszélgetős játékok között.  Ez egy olyan élmény, amely lehetővé teszi, hogy egy kis időt szánjunk azokra a pillanatokra, amelyek igazán számítanak. Őszinte beszélgetéssel és nevetéssel sokkal könnyebben tudunk közelebb kerülni egymáshoz. 

 

Az értékes pillanatok a közös játékban rejlenek, és ez kiváló lehetőséget kínál arra, hogy ezekből a pillanatokból minél több legyen a kapcsolatainkban. 

 

A játék nem csupán szórakozást nyújt, hanem mélyebb kötődést teremt. A LovEat játék kiváló módja annak, hogy az emberek valóban megértsék és megbecsüljék egymást.

 

A teljes cikket itt tudod elovasni: https://magazin.forbes.hu/2024-februar/lekapcsoltak-a-villanyt-gyertyaval-vilagitottunk