A JÁTÉKRÓL

Az otthoni étkezések örömét és az együtt töltött idő minőségét erősíti. Segít, hogy többet beszélgessetek egymással❤️

Amikre a mindennapokban nem mindig jut idő. Mindezt humorral és játékossággal fűszerezve.

A JÁTÉK LÉNYEGE:

Az étkezés alkalmával minden játékos kap egy partedlit. Az ezen elhelyezett számozott karikákon belül, amelyik számú karikára az étel lecsöppen, arra a kérdésre válaszol az érintett játékos. A kérdéssort a játék leírásában fogjátok megtalálni.

A kérdések támogatják, hogy olyan témák is előjöjjenek, amikre a mindennapokban nem mindig jut idő vagy megfelelő alkalom.

Fogadjátok olyan szeretettel, ahogy Nektek készült :)

Andi

 

Isten Hozott a LovEat Társalkodójátékok áruházában!

Ingyenes a szállítás 22.000 HUF-tól!

 

BLOGBEJEGYZÉSEK

Iskolakezdés és Beilleszkedés: Új Kommunikációs Eszközök a Szülők Segítségére

Szakály Andrea
Szakály Andrea
 Iskolakezdés és Beilleszkedés: Új Kommunikációs Eszközök a Szülők Segítségére

Ahogyan a napok egyre rövidebbek lesznek és beköszönt az ősz, elérkezik az iskolakezdés ideje. Azt gondolom, mindannyian érezzük, tudjuk, hogy milyen fontos és egyben izgalmas időszak ez gyermekeink számára. Az új iskolai év, az új tanárok, a barátságok születése mindannyiunkból új élményeket, akár pozitív érzéseket válthat ki, de olykor kihívások elé is állíthat minket.

 

Miért is aggódunk?

Amikor gyermekeink iskolások lesznek, sokféle gondolat, érzés kavaroghat a fejünkben. Félelmek, kérdések, izgalom, hogy minden jól alakuljon. Ezek az érzések teljesen természetesek. Hogyan fogadják majd a többiek? Hogyan alakulnak a barátságok? Hogyan tudjuk a legjobban támogatni őket ebben az új környezetben?

 

Az új kommunikációs lehetőségek:

Ne feledjük, hogy a megfelelő kommunikáció bármely kihívásra megoldást hozhat. Az étkezések során együtt töltött idő az egyik legjobb alkalom arra, hogy meghallgassuk gyermekeinket. A LovEat Társalkodójáték egy olyan eszköz, ami segíthet áthidalni a kezdeti nehézségeket. De ne csak itt keressünk megoldást! Legyünk nyitottak a beszélgetésekre pl.: a közös séták során, vagy az esti meseolvasások is remek lehetőségek erre.

 

❤️ Kis lépések..

Az iskolakezdés időszaka kiváló alkalom arra, hogy még közelebb kerüljünk gyermekeinkhez és megmutassuk nekik, hogy mindig ott vagyunk mellettük. Az új kommunikációs szokások segítségével könnyebben megérthetjük, hogy mi jár a fejükben, milyen érzéseik vannak és bátran támogathatjuk Őket az új kihívások leküzdésében.

 

➡️ Íme néhány további tipp a sikeres beilleszkedéshez:

- Legyetek kíváncsiak egymás napjára: Kérdezzétek meg, mi történt az iskolában, és osszátok meg egymással a saját élményeiteket.

- Közös programok: Szánjatok időt közös tevékenységekre, melyek során könnyedén beszélgethettek és építhetitek a kapcsolatotokat.

- Figyeljetek egymásra: Ismerjétek meg a másik reakcióit és viselkedését, így könnyebben észrevehetitek, ha valamiért aggódik vagy boldog.

 

Az iskolakezdés izgalmas időszak, és közösen lehetünk azok, akik biztosítják, hogy gyermekeink magabiztosan lépjenek tovább az új kalandok felé. Ne feledjük, hogy együtt minden akadályt könnyebben veszünk. 

 

Családok részéré készült Társalkodójáték papírpartedlikkel

Családok részére készült Társalkodójáték Textilpartedikkel 

Szeretettel,

Andi ❣️