A JÁTÉKRÓL

Az otthoni étkezések örömét és az együtt töltött idő minőségét erősíti. Segít, hogy többet beszélgessetek egymással❤️

Amikre a mindennapokban nem mindig jut idő. Mindezt humorral és játékossággal fűszerezve.

A JÁTÉK LÉNYEGE:

Az étkezés alkalmával minden játékos kap egy partedlit. Az ezen elhelyezett számozott karikákon belül, amelyik számú karikára az étel lecsöppen, arra a kérdésre válaszol az érintett játékos. A kérdéssort a játék leírásában fogjátok megtalálni.

A kérdések támogatják, hogy olyan témák is előjöjjenek, amikre a mindennapokban nem mindig jut idő vagy megfelelő alkalom.

Fogadjátok olyan szeretettel, ahogy Nektek készült :)

Andi

 

Isten Hozott a LovEat Társalkodójátékok áruházában!

Ingyenes a szállítás 22.000 HUF-tól!

 

BLOGBEJEGYZÉSEK

‍ A Támogató Szülő-Gyerek Kommunikáció Mágikus Ereje! ‍

Szakály Andrea
Szakály Andrea
‍ A Támogató Szülő-Gyerek Kommunikáció Mágikus Ereje! ‍

Ma egy olyan témáról szeretnék beszélni, amely minden szülő és gyermek életében kulcsfontosságú szerepet játszik: a támogató szülő-gyerek közti kommunikációról.

 

Miért is olyan fontos ez?

 

A hatékony kommunikáció az alapja egy erős és egészséges szülő-gyerek kapcsolatnak. Amikor gyermekünk érzi, hogy odafigyelünk rá, értjük őt, és elfogadjuk az érzéseit, magabiztosabban tudja kifejezni gondolatait és érzéseit. Ez segít neki megérteni önmagát és másokat, és könnyebben kezelni a különböző élethelyzeteket.

 

A támogató kommunikáció számos előnyt rejt magában:

 

  • Bizalom és a kötődés erősítése: Az érzelmeket is magába foglaló kommunikáció erősíti a gyermekeddel a köteléket, ami hosszú távon erősíti a bizalmat köztetek.
  • Pozitív viselkedés és énkép fejlődése: Ha gyermekünk úgy érzi, hogy elfogadjuk és támogatjuk őt, könnyebben fejlődik a önértékelése, az önbizalma.
  • Konfliktusok kezelése: Hatékony kommunikációval könnyebben oldhatók meg a konfliktusok, és elkerülhetők az érzelmi szakadékok.
  • Érzelmi intelligencia fejlődése: A támogató kommunikáció segíti a gyermekedet abban, hogy kifejezze és megértse az érzelmeit, ami növeli az érzelmi intelligenciáját.

Hogyan érhetjük el a támogató kommunikációt?

 

  • Hallgassunk aktívan: Fordítsunk teljes figyelmet a gyermekünkre, hogy lássa, érezze, hogy fontos számunkra a mondandója.
  • Lépjünk az ő cipőjébe: Próbáljuk megérteni a gyermekünk nézőpontját, és legyünk empátiával az Ő érzéseivel is.
  • Beszéljünk őszintén és kedvesen: Használjunk egyszerű és megfelelő szavakat, és fejezzük ki az érzéseinket megértéssel és szeretettel.
  • Minőségi idő együtt: Töltődjünk fel közös élményekkel és beszélgetésekkel, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz.

A LovEat Társalkodójáték remek eszköz a támogató kommunikáció kialakításához. A játék segítségével könnyedén nyílhatunk meg egymás felé, és mélyebb szinten ismerhetjük meg az érzéseinket és gondolatainkat.

 

Legyen ez a nyári szünet az a lehetőség, amikor még közelebb kerülünk gyermekeinkhez és még erősebb kapcsolatot építünk ki közöttünk!

 

Ha szeretnél többet megtudni a LovEat Játékról vagy a témával kapcsolatban bármilyen kérdésed van, ne habozz írni!

 

Szeretettel:

Andi ❤️

Játékok családok részére

Csatlakozz hozzánk a BOLDOG BESZÉLGETÉSEK játékának a közösségéhez:)

Rövid videók a játék menetéről