A JÁTÉKRÓL

Az otthoni étkezések örömét és az együtt töltött idő minőségét erősíti. Segít, hogy többet beszélgessetek egymással❤️

Amikre a mindennapokban nem mindig jut idő. Mindezt humorral és játékossággal fűszerezve.

A JÁTÉK LÉNYEGE:

Az étkezés alkalmával minden játékos kap egy partedlit. Az ezen elhelyezett számozott karikákon belül, amelyik számú karikára az étel lecsöppen, arra a kérdésre válaszol az érintett játékos. A kérdéssort a játék leírásában fogjátok megtalálni.

A kérdések támogatják, hogy olyan témák is előjöjjenek, amikre a mindennapokban nem mindig jut idő vagy megfelelő alkalom.

Fogadjátok olyan szeretettel, ahogy Nektek készült :)

Andi

 

Isten Hozott a LovEat Társalkodójátékok áruházában!

Ingyenes a szállítás 22.000 HUF-tól!

 

BLOGBEJEGYZÉSEK

LovEat Társalkodójáték - Az Értékes Pillanatok Varázslatos Játéka

Szakály Andrea
Szakály Andrea
 LovEat Társalkodójáték - Az Értékes Pillanatok Varázslatos Játéka

Szia, 

Ma szeretnénk megosztani veletek egy olyan különleges élményt, amely az elmélyült beszélgetések és az értékes pillanatok varázsát hozza el hozzánk a digitális világunkban. Ismerkedjetek meg a LovEat Társalkodójátékokkal, amely nem csak szórakoztató, de egyben egy csodálatos lehetőség a kapcsolódásra és a közelebb kerülésre a szeretteinkkel.

 

Mi is az a LovEat?

 

A LovEat egy inspiráló és szívmelengető társasjáték, amelynek fő célja, hogy az embereket közelebb hozza egymáshoz, és felejthetetlen élményeket teremtsen az együtt töltött időben. Egy olyan játék, amelynek segítségével végre megtapasztalhatjuk az igazi kapcsolódás érzését, amelyet a telefonok és a digitális világ gyakran megzavar.

 

A játék során mindenkinek lesz lehetőséget, hogy valódi beszélgetéseket folytasson a családjával, barátaival vagy éppen a párjával. Az egyszerű, ám kreatív kérdéseken és feladatokon keresztül olyan témákról beszélgethettek, amelyekre a hétköznapokban nem mindig jut idő, vagy megfelelő alkalom.

Mindezt könnyedén, az étkezéseitekkor. 

 

Az Értékes Pillanatok Varázsa

 

Mikor volt az utolsó alkalom, amikor egy mély beszélgetés pillanata megtört egy telefontól, egy értesítéstő?

A LovEat Társalkodójáték a lehetőséget adja, hogy mindenki a jelen pillanatban éljen, és megtapasztalja az értékes pillanatok varázsát.

 

Az őszinte és mély beszélgetések révén felfedezhetjük egymás gondolatait, vágyait és érzéseit, és közösen építhetjük az erős kapcsolatokat.

 

A LovEat többet jelent, mint egy egyszerű játék. Olyan embereknek szól, akik fontosnak tartják a valódi emberi kapcsolatokat és szeretnének minőségi időt tölteni szeretteikkel. Azoknak, akik értékelik az igazi kommunikációt és az empátiát, és akik tudják, hogy a mélyebb kapcsolatokat nem lehet csak egy érintéssel vagy egy kattintással megteremteni.

 

Új szintre emelheti a közös élményeket, és olyan pillanatokat varázsolhatnak, amelyek örökre megmaradnak emlékeinkben.

 

Csatlakozz Te is a LovEat világához, és tapasztald meg az igazi kapcsolódás és a szeretet erejét, amely az őszinte és mély beszélgetésekben rejlik. Fedezd fel az értékes pillanatok varázsát és építsd az összetartozás érzését együtt a szeretteiddel!

 

Facebook csoport: A BOLDOG BESZÉLGETÉSEK játékának a közössége 

https://m.facebook.com/groups/603499171590932/?ref=share

 

 

Szeretettel:

 

Andi ❤️

 

Rövid videók a játék menetéről

Elérhető Társalkodójátékok