A JÁTÉKRÓL

Az otthoni étkezések örömét és az együtt töltött idő minőségét erősíti. Segít, hogy többet beszélgessetek egymással❤️

Amikre a mindennapokban nem mindig jut idő. Mindezt humorral és játékossággal fűszerezve.

A JÁTÉK LÉNYEGE:

Az étkezés alkalmával minden játékos kap egy partedlit. Az ezen elhelyezett számozott karikákon belül, amelyik számú karikára az étel lecsöppen, arra a kérdésre válaszol az érintett játékos. A kérdéssort a játék leírásában fogjátok megtalálni.

A kérdések támogatják, hogy olyan témák is előjöjjenek, amikre a mindennapokban nem mindig jut idő vagy megfelelő alkalom.

Fogadjátok olyan szeretettel, ahogy Nektek készült :)

Andi

 

Isten Hozott a LovEat Társalkodójátékok áruházában!

Ingyenes a szállítás 22.000 HUF-tól!

 

BLOGBEJEGYZÉSEK

A Titokzatos Művészet: Párkapcsolati Kommunikáció

Szakály Andrea
Szakály Andrea
 A Titokzatos Művészet: Párkapcsolati Kommunikáció

Sziasztok!

Ma egy olyan témáról szeretnék beszélni, amely mindannyiunk számára rendkívül fontos és nélkülözhetetlen az egészséges, boldog párkapcsolatokban. Igen, a kommunikációról van szó!

 

A párkapcsolatokban gyakran találkozunk olyan helyzetekkel, amikor nehezen értjük meg egymást, félreértésekbe bonyolódunk, vagy éppen elakadunk a beszélgetésben. Ez az, ahol a párkapcsolati kommunikáció igazi mágikus ereje előtérbe kerül! ✨

 

Első és legfontosabb: hallgassuk meg egymást! Mindannyian vágyunk arra, hogy meghallgassanak bennünket, de ugyanígy fontos, hogy mi is figyelmesen meghallgassuk társunkat. Adjunk időt egymásnak a kifejezésre és érzelmeink megosztására.

 

Fogadjuk el a másik véleményét! Mindannyian egyedi személyiségek vagyunk, és természetesen más nézőpontokat és értékeket vallunk. Ahelyett, hogy ezeket az eltéréseket konfliktusként élnénk meg, fogadjuk el őket mint a párkapcsolat gazdagságát és lehetőséget a fejlődésre.

 

Használjunk "Én-üzeneteket"! Amikor megosztjuk érzéseinket és gondolatainkat, érdemes kifejezni, hogyan érint minket az adott helyzet. Például, ahelyett, hogy azt mondanánk "mindig elkésel", próbáljuk ki az "Én-üzenetet": "Nagyon szomorú vagyok, amikor késve érkezel, mert úgy érzem, hogy nem tiszteled az időmet."

Kerüljük a vádaskodást és a kritikát! A konstruktív kommunikációban nem célunk támadást indítani egymás ellen. Ehelyett az érzéseinkre és szükségleteinkre fókuszáljunk, és kérjünk segítséget azok kifejezésében.

 

Adjunk elismerést és megerősítést! Az elismerés és az értékelés rendkívül erőteljes eszköz a párkapcsolatokban. Ha pozitív visszajelzést adunk társunknak, erősíthetjük a kapcsolatunkat és hozzájárulhatunk a boldogságunkhoz.

 

Végül, de nem utolsósorban, legyünk türelmesek és szeretetteljesek egymással. A párkapcsolati kommunikáció nem mindig egyszerű, de a gyakorlás és az empátia segítségével csodálatos eredményeket érhetünk el!

 

Hadd zárjam szavaimat egy idézettel: "Az igazi kommunikáció nem csak szavakból áll. Az igazi kommunikáció lelkünk szeretetteljes érintése, amely átöleli a másikat, és mélyreható kapcsolatot teremt." 

 

Mindenkinek csodálatos szeretetteljes párkapcsolatot kívánok! Ha bármilyen kérdésetek vagy gondolatotok van a témával kapcsolatban, oszd meg velem kommentben!

 

Szeretettel,

Andi ❤️

Csatlakozz hozzánk a BOLDOG BESZÉLGETÉSEK játékának a közösségéhez:)

Rövid videók a játék menetéről

Játékok pároknak

Ilyenek a játék kérdései